Et kvalificeret tilbud er en tilbudsform, hvor der i forbindelse med udarbejdelsen af tilbuddet sker en præliminær reservation af den ønskede rejse til dig. De oplysninger, som vi indsamler om dig, vil blive anvendt til forskellige formål i forbindelse med dit kundeforhold og driften af nilles Rejsers virksomhed. I det tilfælde hvor det er praktisk muligt for os, vil overførsel af dine personoplysninger ske på baggrund af de af EU-Kommissionen udarbejdede standardoverførselskontrakter, der er specielt udarbejdet til dette formål. Til brug for bestilling af dine udflugter, transfers.

Redtube thai massage grindsted - Nilles rejser A/S

7.10 Udstyrsudlejningsfirmaer Som led i bestillingen af din rejse hos os har du mulighed for at leje eventuelt udstyr, som du måtte have behov for på din rejse, fx cykler, skiudstyr, dykkerudstyr og lignende. I sådanne tilfælde vil overførslen af oplysningerne ske med hjemmel i databeskyttelsesforordningens artikel 49, 1 (b da overførslen af dine personoplysninger til det pågældende land er nødvendig af hensyn til opfyldelse af kontrakten mellem dig og nilles Rejser (bestillingen af din rejse) eller af hensyn. 7.8 Rejseagenter Hvis du som led i din rejse skal deltage i udflugter eller har behov for transfer, kan nilles Rejser videregive personoplysninger til rejseagenter. Nilles Rejser bruger følgende GDSer som led i vores virksomhed: Amadeus, Flexible Autos. Dataintegritet og -sikkerhed Personoplysninger opbevares ikke længere end nødvendigt for at opfylde det formål, hvortil de er indsamlet, medmindre opbevaringen er nødvendig for at opfylde nationale lovkrav, herunder lovpligtige opbevaringsperioder i forbindelse med bogføring. Vi er gennem årene, blevet en af de førende uafhængige udbydere af kvalitetsrejser med både bus, skib og fly til Europa og til flere oversøiske rejsemål og er kendt for at give seriøs og kompetent rådgivning.

Redtube thai massage grindsted - Camilla

Dette gælder, hvis bestilling af din rejse forudsætter, at der overføres oplysninger til modtagere uden for EU/EØS, fx for at kunne booke flyrejse, hoteller. 7.2 Flyselskaber nilles Rejser videregiver personoplysninger til flyselskaber i forbindelse med bestilling af din rejse. Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os her: nilles Rejser A/S, aalborgvej Dybvad. formålet med rejsen, oplysning om, hvilke sprog du taler, statsborgerskab, bonuskortnumre, medlemskab af vores samarbejdspartneres foreninger, kontaktinformationer på dine nærmeste pårørende, rekvisition (i forbindelse med erhvervs- eller behandlingsrejser oplysninger, som du giver os omkring dine præferencer i forhold til markedsføring eller kommunikation, samt oplysninger, som. Nilles Rejser vil typisk videregive personoplysninger til følgende modtagere i forbindelse med bestilling af en rejse og dermed relaterede produkter:.1 Globale Distributions Systemer (GDS) Et GDS er et it-netværkssystem, der ejes eller drives af et firma, der muliggør transaktioner mellem rejsebranchens tjenesteudbydere, hovedsageligt flyselskaber. For yderligere oplysninger om vores leverandørers og samarbejdspartneres behandling og beskyttelse af dine personoplysninger henvises til disses privatlivspolitikker og vilkår. Hvis du har oprettet en rejseprofil hos os, beder vi dig om at  logge på din profil og opdatere denne i tilfælde af eventuelle ændringer. Det er nilles Rejsers politik at beskytte personoplysninger ved at træffe tilstrækkelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. Hvis du ønsker at gøre én eller flere af dine rettigheder gældende, bedes du kontakte os på email. Hvis du ønsker at leje sådant udstyr, vil vi videregive oplysningerne til det firma på din destination, som du skal leje udstyret hos.

Photoshoot: Redtube thai massage grindsted

7.3 Hoteller nilles Rejser videregiver personoplysninger til de hoteller, som du skal benytte på din rejse. Overholdelse af gældende love og regler. Til brug for bestilling af din skibsrejse, vil vi typisk videregive oplysninger om fornavn, mellemnavn(e efternavn, destination, rejserute, dato og tidspunkt for af- og hjemrejse samt specielle ønsker i forbindelse med skibsrejsen, herunder bestilling af specialmenuer under sejladsen og evt. Om nilles Rejser, nilles Rejser har eksisteret siden 1947 og har i dag. Til brug for bestilling af din busrejse vil vi typisk videregive oplysninger om fornavn, mellemnavn(e efternavn, afhentningssted, dato og tidspunkt for busrejsen, destination samt specielle ønsker i forbindelse med busrejsen, herunder bestilling af specialmenuer under busrejsen og evt. Privatlivspolitik, denne Privatlivspolitik er fastlagt af nilles Rejser (samlet betegnet nilles Rejser, vi, os eller vores i denne Privatlivspolitik) og gælder for alle vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Hvad bruger vi dine personoplysninger til? Videregiver vi typisk oplysninger om fornavn, mellemnavn(e efternavn, dato og tidspunkt for ankomst og/eller afrejse, type af køretøj, destination samt specielle ønsker i forbindelse med transferen eller udflugten, herunder bestilling af specialmenuer og evt. Klage over nilles Rejsers behandling af dine personoplysninger kan ske til: Datatilsynet Borgergade 28,. Hoteller og udflugter reserveres først, når endelige bekræftelse er modtaget. redtube thai massage grindsted