frisk fitness valby sofie lassen-kahlke breasts

sjoveste og mest fantastiske arbejdsår. Brokker sig ikke over travlhed, og den nye hverdag gør Sofie Lassen-Kahlke glad. For jeg er ikke bare skuespiller.

Sofie Lassen: Frisk fitness valby sofie lassen-kahlke breasts

Og det er jo ikke alle, der kan tillade sig det. Og så er hun sin egen herre i alt det hele, understreger Sofie Lassen-Kahlke. Det hører også med til historien, hun arbejder røven ud af bukserne i mange måneder. At der sjældent er to dage, der er ens, fortæller Sofie Lassen-Kahlke. December 2013 - af Britta Bjerre, foto Hanne Loop, All Over Press.

Fitness: Frisk fitness valby sofie lassen-kahlke breasts

Jeg har mere eller mindre været på skærmen, lærredet eller scenen, lige siden jeg var. Jeg kan godt lide at være lidt ny i gamet, siger Sofie Lassen-Kahlke. På sø fortæller hun, hvorfor de havde brug for at rykke hverdagen til fremmede himmelstrøg. Jeg er blevet bedre til med ro i maven at sige til mig selv: Okay, men der skal nok komme noget. Vi er gode til at stikke afsted og tage i sommerhus en uge hist og pist, siger Sofie Lassen-Kahlke og tilføjer: - For nogle år siden kunne jeg godt være bange, hvis jeg havde et hul i min kalender og tænke: Nu stopper karrieren. Jeg kan lide at være ny i gamet. For jeg kan ikke bare svare: Jeg er kontorassistent eller: Jeg er lægesekretær. Jeg kan netop godt lide alsidigheden i mit arbejde.

Videos

American milf Sofie spreads her nyloned legs. På sø fortæller tv-vært Cecilie Beck, hvorfor hun og Rasmus Tantholdt ikke har fået børn sammen. Man kunne ikke være det hele. Vi tager måske også oftere på ferie. Selvfølgelig er der meget nyt at lære. Jeg er også sanger og entertainer og tv-vært, siger Sofie Lassen-Kahlke. Faktisk føler jeg mig sindssygt glad og sindssygt privilegeret over at have det liv, jeg har. På sø fortæller hun, hvorfor hun på trods af popularitet og fire sæsoner som x Factor-vært ikke kommer til at være vært i X Factor en gang til. Så må vi håbe, jeg har ret, siger hun. Lise Rønne er en af Danmarks mest populære tv-værter. Det er lige før, jeg hader, når folk spørger, hvad jeg laver. Men Sofie Lassen-Kahlke har skiftet skuespillet ud med jobbet som selvstændig. Men også det kan jeg lide. I dag er jeg blevet meget bedre til at nyde det, når jeg ikke lige har noget at bestille. Men jeg ved efterhånden ikke rigtigt, hvad jeg skal kalde mig selv. Og at jeg har travlt, er ikke noget, jeg brokker mig over, siger hun. Jeg har ikke nogen agent.

Frisk fitness valby sofie lassen-kahlke breasts - Sofie

Lige nu har jeg gang i mange forskellige ting, siger Sofie Lassen-Kahlke til SØndag og fortsætter: - Engang var det sådan, at enten var man skuespiller eller sanger eller tv-vært. Jeg er min egen planlægningspige, min egen produktionspige, min egen alting. Jeg er ikke tvivl om, at der kommer noget. Nu er jeg altså 34, og så er det faktisk ret dejligt at skulle bruge sig selv på nye måder og også være lidt på bar bund og skulle spørge nye kolleger til råds. Alle de jern, Sofie Lassen-Kahlke er begyndt at have i ilden, ser hun selv på som en naturlig udvidelse af det, jeg kan og laver i forvejen. Men det er netop dét, der er det spændende. De fleste danskere husker sikkert Sofie Lassen-Kahlke fra hendes roller som Anja, der bliver kærester med den lidt kiksede Viktor i filmene Kærlighed ved frisk fitness valby sofie lassen-kahlke breasts første hik, og som nissepigen Stella i Krummernes jul. Men så holder jeg også rask væk sommerferie i fem uger i træk. 74.6k Followers, 429 Following, 1,202 Posts - See Instagram photos and videos from. Sofie, lassen, kahlke sofielassenkahlke ).